09 de setembre 2008

Itàlia!


Ai, mireu, abans de tornar a publicar una altra recepta, em feia gràcia ensenyar-vos això:





Fa goig, eh? Sembla el contingut d'una panera de Nadal, però no ho és! Són, res, "quatre coses" que hem dut d'Itàlia. :)


Resulta que ens hem escapat una setmana al Piemonte, a casa els pares del Davide. Sempre venim carregats de menjar, però crec que aquest cop ens hem superat! Per poc no hem de pagar per sobrepès a l'avió!

Hi ha: galetes Mulino Bianco de dues varietats, un paquet de pasta De Cecco, un paquet de trofie, crema d'avellanes Novi, dos tipus de xocolata Novi diferents (Nocciolato i Gianduja), un tros de parmesà, una cunya de fontina, gorgonzola de dos tipus diferents, polenta (en total 2 quilos) i un salame! I a la foto encara hi falten una safateta de baci di dama fets amb avellanes piemonteses de cultiu ecològic i un paquet de cafè Lavazza, que se m'han oblidat. Tenim provisions per a un quant temps!

Crec que no cal que digui que la propera recepta serà italiana, oi? ;)

10 comentaris:

neska polita ha dit...

apa, nena, quin goig de taula!

la divina ha dit...

Hi ha algunes cosetes que no són per a nosaltres, encara ho hem de repartir. Però la resta... Nyaaaam!
M'ha fet molt de riure posar-ho tot junt.

La cuina vermella ha dit...

Bon Nadal! (perquè tens raó, sembla un lot!). petons, reina!

whatateacher ha dit...

Oh, quina bona pinta que té tot i tan ben posadet... Ja tinc ganes de veure la recepta italiana. :P

Gemma ha dit...

Aquesta panera és el millo souvenir que podíeu portar d'Itàlia!
Per cert, què és el trofie?

MaryMoon ha dit...

ostres, quina meravella! Podríeu obrir un negoci de paneres de nadal estil italià. Jo us n'encarregaria unes quantes. Això, què són les trofie? I la crema d'avellanes? Què és, tipus Nocilla?

la divina ha dit...

Bon Nadal a tohom! :)) I que tingueu una bona Diada demà!!

Les trofie són un tipus de pasta típica de la Liguria i, tradicionalment, es mengen amb pesto. Demà tenim convidats a dinar i crec que cauran :)

I la crema d'avellanes, com diu la Marymoon, és una mena de Nocilla o de Nutella. Aquesta és de la marca Novi (la fan a Novi Ligure, on viuen els pares d'en Davide), i és celestial!

Jo encara ric pensant que, per sort, la noia del check-in de l'aeroport no va tenir la pensada de pesar-nos les bosses de mà :))

Anònim ha dit...

itàlia!, quin bé de déu de país, gastronòmicament parlant...

(artísticament i altres -ments també, però aquí el tema és el halo, oi? :P)

més receptes, divina, per favore!!! ;)

MaryMoon ha dit...

Ostres, doncs sí, si portàveu tot això a l'equipatge de mà, sort que no us ho van confiscar tot! Hauria sigut una llàstima!!

la divina ha dit...

No dúiem cap líquid, o sigui que no ens podien confiscar res. Com a molt ens haurien fet facturar les maletes de cabina, i pagar, clar.