Espero que totes i tots hagueu tingut un bon Nadal i que hagueu començat l'any molt rebé!
Em feia molta pena que el bloc no estrenés l'any amb un post nou, així que he recuperat una de les receptes que tinc pendents de penjar des de fa un parell de mesos.
Aquestes broquetes de pollastre són una recepta de l'Eva Arguiñano que he vist en diversos blocs. Són molt fàcils de fer i queden molt gustoses.
Ingredients
- 2 pits de pollastre
- 2 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de mel
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- sèsam torrat
Preparació
Posem el pollastre tallat en daus en una safata petita. A part, en un bol barregem bé la salsa de soja, la mel i l'oli, l'aboquem per sobre el pollastre i ho barregem procurant que quedi tot ben impregnat. Deixem reposar el pollastre a la nevera una mitja horeta.
Passat el temps de maceració, fem les broquetes, les arrebossem amb el sèsam torrat i les coem a la planxa, que ja ha d'estar calenta.
L'Arguiñano posava una mica de gingebre a la maceració, també, per si ho voleu provar :)
L'Arguiñano posava una mica de gingebre a la maceració, també, per si ho voleu provar :)
10 comentaris:
mmm... que bo! ho provaré segur! :)
quina bona pinta!!! manyam!!!
Any estrenat amb receptes noves, que bé!
M'agrada la recepta...la provaré aviat.
Quina bona pinta! M'encanta!
Oh, sí! Realment, només per la pinta que fan... Que bones que deuen estar!
Sí, sí, feu-les! A més és fàcil fàcil de fer.
ai, divina, que jo sóc una fan absoluta del sèsam, però no menjo pollastre ni cap altra bèstia terrestre ni volàtil. i aquestes broquetes fan una bona pinta increïble! creus que puc substituir el chicken per tofu o seitan?
Pati, no he cuinat mai tofu ni seitan (tret d'alguan hamburguesa d'aquestes que ja venen fetes), però segur que ho pots fer servir per a aquesta recepta sense problema.
Per cert, m'agradaria molt que em passessis alguna recepta per fer, precisament, amb tofu o seitan, per experimentar una mica... què et sembla?
oído cocina! ;)
vaig provar les broquetes amb seitan i... très bonnes! ;)
Publica un comentari a l'entrada